Skaffa anläggningsmaskiner för garage och racingbanor

Skaffa anläggningsmaskiner för garage och racingbanor

Om du håller på med någon slags motorsport eller bara gillar bilar behöver du ett rejält garage. Kanske rent av en racingbana att träna på. Skaffa maskiner på auktion och förverkliga dina drömmar.

Köp anläggningsmaskiner på auktion

För att kunna bygga är det smart att ha rejäla maskiner som hjälper dig med markberedningen och flytta material. För många kan ett köp av en grävare, traktor eller hjullastare först kännas som ett stort och lite onödigt köp, men anläggningsmaskiner är faktiskt en investering. Förutom att du använder maskinen när du själv ska bygga, så kan du också hyra ut din maskin. Folk letar alltid efter en grävmaskin eller traktor att använda. Alla har inte plats eller intresse att äga maskinen själva. Det billigaste och smartaste sättet att köpa en anläggningsmaskin är på en internetauktion. Då ser du hela utbudet på en gång och kan göra en riktigt bra affär. Största auktionssajten för anläggningsmaskiner är Blinto som har bandgrävare, kompaktlastare, hjulgrävare, hjullastare och dumper. Och mycket mer. Varför köpa en grävare för fullt pris, när du istället kan bjuda halva priset och vinna auktionen?

Anläggningsmaskiner som en investering

Eftersom en bandgrävare, traktor eller minigrävare inte är det billigast att köpa är det smart om du skapar ett företag kring din maskin. Köp den via ditt skogs- eller jordbruksföretag eller bilfirma. Om du håller på att renovera bilar för nöjes skull, kan du starta företag kring bilrenovering och köpa in din maskin via företaget. Sedan hyr du ut maskinen. Du kan antingen hyra ut maskinen utan förare, eller så erbjuder du att även göra jobbet.

Garage, rid- och racingbanor

Om du håller på med bilar behöver du alltid mycket plats. Med en egen grävare går det mycket snabbare att bygga ut garaget. Du kan också anlägga en racingbana. Tycker dina barn om att hålla på med motorsport kan du göra en inhägnad motocrossbana bakom huset. Detsamma gäller om de cyklar BMX eller håller på med hästar. Skapa en fin ridbana bredvid stallet och sätt upp några lampor, så att det även går att rida utomhus under vinterkvällar. Med rejäla maskiner kan du göra mycket, både åt dig själv och för andra.